Club R@Üw STOPS after 14 YEARS

////////////////////////////////   The End of 11 Years JPECH @ RAUW ////////////////////

3CV

RAUW IS UITGEKOOKT

Joost van Bellen en nachtburgemeester Mirik Milan trekken voorgoed de stekker uit de legendarische clubnacht RAUW. Dat feit kan niet zomaar geruisloos verdampen en verdwijnen in de geschiedenisboeken. RAUW doet nog vier spetterende edities én komt met een heus RAUW-boek, waaraan iedereen zijn steentje kan bijdragen.

Na veertien jaar opstandig feesten, de kont tegen de krib te gooien en keihard beesten is het genoeg geweest. Een van Nederlands meest bekende clubavonden stopt ermee. ‘RAUW is een instituut geworden. Onze clubavond die alle hokjes omver wilde trappen is anno 2016 gevangen in een keurslijf en dat voelt niet goed. Het wordt tijd om RAUW de nek om te draaien en nieuwe paden in te slaan,’ aldus Van Bellen.

http://www.parool.nl/stadsgids/joost-van-bellen-stopt-met-hoogbejaarde-clubavond-rauw~a4364288/

VRIJDAG 18 NOVEMBER – LAATSTE RAUW IN UTRECHT! – RONDA TIVOLIVREDENBURG

facebook-evenement-18-nov-2016_1-1

ZATERDAG 10 DECEMBER – LAATSTE RAUW IN AMSTERDAM! – PARADISO

facebook-slide-10-dec-2016-1